Guia comercial

Restaurant la Plaça
Restaurant la Plaça

Restaurant La Plaça de Madremanya

Adreça: Sant Esteve, 17 Madremanya

Tel: 972 490 487

Descripció:

Masia decorada amb senzillesa, bon gust i tocs de modernitat. Agradable terrassa a redós de la tramuntana a l’ombra de glicines i arços amb vista a les Gavarres.

 

 

 

 

Can Blau
Can Blau

 

 

 

 

 

 

Can Carbassa
Can Carbassa

 

 

 

 

 

 

EL RACÓ DE MADREMANYA
hotel el Racó

EL RACÓ DE MADREMANYA

Processó 1

17462 Madremanya (Girona)

Tel.: +34 972 490 649

www.turismoruralgirona.com

info@turismoruralgirona.com

T’ofereix el lloc on sempre voldràs tornar. Una magnifica masia de pedra del segle XVIII tota restaurada amb 7 àmplies habitacions amb terrasses, xemeneies, diverses sales amb agradables racons, un magnífic jardí i una preciosa piscina per als dies de calor.

En EL RACÓ DE MADREMANYA hem conservat la calor de l’antic, de les seves pedres, dels seus sostres de volta, però hem incorporat els ambients confortables de la nostra casa.

Us convidem a passar uns dies de descans i tranquil·litat, a gaudir dels paisatges de Les Gavarres i el Empordà, a excursions per la muntanya, a capvespres en les platges, a la pràctica de diversos esports, a descobrir una regió, la seva cultura i la seva gastronomia, us convidem a gaudir d’EL RACÓ DE MADREMANYA.

Dalt del Restaurant La Plaça, formant part de la mateixa antiga masia senyorial, dita Can Canada, hom hi lloga dos apartaments, decorats de forma exquisida, amples, amb totes les contigències del confort i ambdós amb una gran terrassa abocada sobre Les Gavarres.

S’anomenen Can Blau i Can Carbassa.